četvrtak, 20. kolovoza 2015.

Beauty haul!


Drage moje! Za današnji post sam vam pripremila mali beauty haul, nadam se da će vam se svidjeti!

Hello guys! For todays post I decided to do a small beauty haul, I hope you'll like it!



Neki dan sam njuškala po Pink Pandi i našla ovu predivnu paleticu sa highlighterima, rumenilima i bronzerima. Jednostavno je predivna. Moja je u nijansi Golden Sugar i proizvodi ju brend Makeup Revolution.

The other day, I was just rumbling around Pink Panda and I found this beautiful palette with highlighters, blushes and bronzers. It's just beautiful. Mine is in the shade Golden Sugar and it is from Makeup Revolution.


Ah, još jedna divna paleta od Makeup Revolutiona. Radi se o Iconic 3 paleti, za koju mislim da su boje divne i odlične za naglašavanje plavih očiju ( that's me hehe). Uz to, ovo je odličan duplić za Naked 3 paletu.

Ah, antoher divine palette from Makeup Revolution. It's the Iconic 3 palette and it has beautiful colors. The color are great for making blue eyes pop (that's me hehe). Besides, it's a great dupe for Naked 3 palette.


Uz palete, na Pink Pandi sam još naručila mono sjenilo od Makeup Revolutiona u nijansi Cappuccino D i highlighter/rumenilo/bronzer od Freedoma u nijansi Pro Glow Roar. Iznenadilo me mono sjenilo, koje je puno veće od mojih očekivanja.

Besides palettes, I ordered a mono eyeshadow from Makeup Revolution in the shade Cappuccino D and highlighter/blush/bronzer from Freedom in the shade Pro Glow Roar. I was suprised with how big is this eyeshadow.


Bila sam u Dm-u i pregledavala što ima novo od Balee, u namjeri da kupim Balein Aqua serum. Pošto je u tom Dm-u on bio rasprodan, nabasala sam na još zanimljiviji i meni možda čak korisniji proizvod, a to je Balein Soft and Clear fluid za nečistu kožu. Inače mi je koža čisto uredna uz pokoji prištić, ali u zadnje vrijeme je užas pa sam odlučila probati ovo.

I was in Dm and I was looking for Baleas Aqua Serum, which was unfortunately sold out.  But, I found something even better for my skin, I think. That is Baleas Soft and Clear fluid for unclean skin. Normally, my skin isn't that bad, but recently I started to broke out a lot, so I decided to try this one.


Ovo je ponovljena kupnja. Obožavam sve Batiste šampone za suho pranje, a ovaj mi je najdraži, najviše zbog mirisa.

This is a repurchase. I love all of Batiste dry shampoos, but this one is my favorite, mainly for the scent.


Ovaj mališan je bio na popustu u Bipi pa sam ga odlučila uzeti. Riječ je o Gliss Kuru za ispucane vrhove. Vidjet ćemo hoće li mi se svidjeti.

This little guy was on sale in Bipa, so I just picked it up. It's Gliss Kur for split ends. We'll see if I'll like it.

Jeste li probale neke od ovih proizvoda? Ako da, koji vam je najdraži?

Have you tried any of these products? If yes, which one is your favorite?

E- MAIL FOR BUISNESS: chickchat702@gmail.com




6 komentari:

Mia kaže...

Nisam nijedan proizvod probala, ali imam Iconic 1 paletu i super mi je! I ova tvoja izgleda predivno! :D

Unknown kaže...

Ja sam se isto dvoumila između 1 ili 3, ali vjerujem da su sve super, izbor je stvarno fantastičan! :)

anita kaže...

Vidim MAC vrećicu u pozadini, a ni jedan MAC proizvod u haulu? To si ostavila za iznenađenje? :P
MUR paleticu sjenila imam i sama, a ovu sa rumenilima želim kupiti. :)
Vrlo lijep new in :D

Marija Nicole kaže...

Baš me zanima kakav je Freedom bronzer jer ga već neko vrijeme gledam na Pink Pandi :-)

Unknown kaže...

MAC vrećica je malo starija, volim ju držati na stolu, lijepo mi izgleda, ali mislim da ću recenzirati koji njihov proizvod! Inače, drago mi je da vam se sviđa moj new in! :D

Iskreno, imala sam veća očekivanja za bronzer, ali nije ispao ništa posebno. Možda jer na mojoj koži izgleda pomalo blatnjavo.

Unknown kaže...

Great post! Have a nice weekend:)

irenethayer.com

Objavi komentar

Popular Posts

 
Blogger Templates