srijeda, 12. kolovoza 2015.

What's in my makeup bag?Drage moje, za današnji post sam vam priredila pogled u moju kozmetičku torbicu! Nju nosim sa sobom na dan kad imam tjelesni u školi, u školu općenito, nosim ju na izlete i tako. U njoj se nalaze stvari koje bi mi mogle zatrebati tijekom dana da popravim šminku i slično.

Hey guys! For todays post I decided to let you peek in my makeup bag. I take this to school with me, on a field trip ecc. There are stuff that I need when I need to fix my makeup and so on.Torbicu sam nabavila u New Yorkeru za kojih 30-ak kuna, što se totalno isplatilo jer je dosta kvalitetna i u nju stane stvarno jako puno.

I got this makeup bag from New Yorker for about 30 kuna, which has totally paid off. It's really quality and it fits so much in there.


Prvo su tu one stvari koje me drže urednom (LOL), da se tako izrazim. Prva stvar je Balein gel za dezenficiranje ruku koji je odličan i stvarno mi često zatreba, tako da posujedujem više od jednog, svaki za jednu torbicu. Isto tako jako je jeftin.
Dalje tu su Bipine maramice koje me doslovno spašavaju! Moje lice je doista masno i tijekom dana mi one stvarno zatrebaju.
Ponekad mi zatreba i lagana hidratantna krema pa evo, o njoj sam već pisala ovdje.
Naravno da mi treba i labelo. Maybelline Baby lips su svi više nego savršeni, a ja trenutno koristim ovaj plavi kojemu je ime Hydrate.

Fist, there are stuff that keep me clean (LOL). First thing here is this hand sanitizer by Balea, it's great and cheap. I have more than one, one for each purse/ bag.
Then there are blotting sheets by Bipa. I have really oily skin and this stuff really saves me.
Sometimes I need a light moisturizer and I have already mentioned it here.
Then there are Maybelline Baby lips in Hydrate, love it.Naravno da moram imati ruževe za hitne situacije i ovo je mojih top 3 plus olovka za usne. 
To su: Catrice In A Rosegarden
          MAC Velvet Teddy
          Rimmel lipgloss Apocalips in the shade Out of this world
          Essence lipliner in Satin Mauve

Of course that I have to have my lipsticks for emergencies. They are all listed up there!


Za moje masno lice koje treba popravke tu su i Essenceov kist za puder u kamenu, Catrice puder u kamenu koji sam spomenula ovdje i Catrice Camouflage Cream koji sam također spomenula ovdje.

For my oily face that often needs help to stay matt I have: Powder brush by Essence, setting powder by Catrice and Camouflage Cream by Catrice which I have mentioned here.


Ponekad mojim obrvama i trepavicama treba pomoć pa koristim Essenceov Make me brow i maskaru od ArtDeca koja se zove All in one mascara i jedna je od mojih najdražih.

Sometimes my brows and eyelashes need some help to look great all day so I use Essences Make me brow and ArtDeco mascara All in one mascara which is one of my favorites.

Ovo je bilo sve za današnji post, nadam se da vam se svidio!

This was it for todays post, I hope you liked it!

E- MAIL FOR BUISNESS: chickchat702@gmail.com
5 komentari:

Candy Makeup Girl kaže...

Odličan post, torbica mi je preslatka :)

Dorotea Lukić kaže...

Hvala ti! :)

Gorgeous on a Budget kaže...

sviđa mi se torbica :) i stvarno si izabrala sve što ti može zatrebati, efikasno :D

Dorotea Lukić kaže...

Hvala! :)

Anna - Alina kaže...

heeey! hope you have a great day! do you want to follow each other via bloglovin? if yes, just follow me there and i'll follow you back soon! http://www.bloglovin.com/blogs/anna-alina-3947784

Objavi komentar

Popular Posts

 
Blogger Templates